مسعود اسکندري ادامه داد: اين افراد در سه بخش آموزش عمومي متوسطه (کاردانش) و علمي کابردي تحت آموزش قرار ميگيرند که 90 درصد متولد آموزش در بخش عمومي انجام ميشود.
وي از آموزش مجازي توليد، توليد بازيهاي رايانهاي، راهاندازي موزه مجازي، ويترينهاي صنايعدستي در ادارات دوستي، ثبت ميراث ناملموس صنايعدستي از ديگر برنامههاي اين اداره کل در سال آتي خبر داد و بيان داشت: در بخش آموزش مجازي در حال حاضر نزديک به 60 رشته روي سايت سازمان ميراث استانها قرار دارد و اين در حالي است که در بخش موزه، بازي رايانهاي و تهيه ويترين صنايعدستي اتفاقات خوبي در استانها در حال انجام است.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت نيز به بيان اينکه در حال حاضر مهمترين بخش فعاليتهاي اداره کل توليد و بازرگاني متوجه شهرکها و بازارچههاي صنايعدستي است، ادامه داد: در حال حاضر 18 استان کشور مصوبه ايجاد اين بازارچهها و شهرک ها را دريافت کردهاند و 2 تا 3 استان ديگر نيز در مراحل نهايي دريافت مصوبات هستند.
مهدي کيايي خاطرنشان کرد: ساماندهي جوايز غير نقدي بانک ها امسال صورت عملي به خود گرفته و نتايج خوبي نيز از آن حاصل شده است.
وي همچنين با اشاره به بخش بازرگاني خارجي اين اداره کل اضافه کرد: تفاهمنامه با سازمان توسعه تجارت به عنوان يک افق روشن در اين بخش از اهميت زيادي براي ما برخوردار است ضمن اينکه سعي داريم به زودي از آنچه سهم مهم صنايعدستي در بازارهاي خارجي است، بهرهمند شويم.
کيايي اظهار داشت: همچنين به دنبال استفاده از ظرفيتهاي تعيين شده براي بازرگاني صنايع دستي در پي اين تفاهمنامه هستيم.
مديرکل حمايت از توليد و بازرگاني همچنين از آغاز مبحثي به عنوان آسيبشناسي در بحث بازرگاني خارجي در اين اداره کل خبر داد.
فريدون ميرزالو معاون مديرکل حفظ و احيا نيز مستندسازي رشتههاي صنايعدستي، طراحي و نمونهسازي از محصولات صنايع دستي را به عنوان مهمترين برنامههاي اين اداره کل در سال جاري دانست و خاطرنشان کرد: در بخش طراحي و نمونهسازي رشته هاي صنايعدستي به دنبال تعريف طراحهاي جديد و کاربردي کردن رشتههاي صنايعدستي هستيم.
وي همچنين از طرح شناسايي پيشکسوتان صنايعدستي اعم از هنرمندان تمامي رشتهها به عنوان ديگر برنامه اين اداره کل خبر داد و گفت: اين طرح نيز در جايگاه خود در حفظ و احيا رشتههاي صنايعدستي به ويژه رشتههاي در معرض فراموشي مؤثر است.
معاون مديرکل حفظ و احيا يادآور شد: نقش رسانهها در حفظ و احياي رشتههاي در خطر و به ويژه رشتههاي مشابهي که در استانها عنوانهاي متفاوت دارند و به تصوير کشيدن رشتههاي صنايعدستي استانهاي سراسر کشور بسيار حائز اهميت است./111
انتهای پیام/